pinterest twitter facebook YouTube Follow us on YouTube close menu-button reveal email Reading time twitter fat-arrow-down Google + Globe icon facebook icon

Politica de confidențialitate și de utilizare a cookie-urilor și a altor tehnologii similare

durată de citire: 20 min. durată de citire

Definiții folosite în această Politică de Confidențialitate

„Date personale” reprezintă informaţii despre dumneavoastră care pot fi folosite pentru identificarea dumneavoastră.

„Teva” înseamnă Teva Pharmaceuticals SRL.

“Site” înseamnă www.itisabouttime.ro

Site-ul este operat în România de către Teva. În plus față de acest Site, Teva poate opera și alte website-uri care sunt guvernate de Politici de Confidențialitate distincte.

Teva mai poate fi menţionată în această Politică de Confidenţialitate în mod colectiv ca “noi”, “nouă” sau “noastră/u”.

Teva și confidențialitatea datelor dumneavoastră

Teva respectă confidențialitatea vizitatorilor Site-ului nostru și este dedicată protecției Datelor Personale ale acestora în acord cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și legislația secundară aplicabilă în domeniu, cât și cu Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Scopul acestei Politici de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate se aplică Datelor Personale pe care le colectăm prin intermediul Site-ului. Facem legătura cu alte website-uri asupra cărora nu avem un control. Teva nu este responsabilă pentru politicile de confidențialitate sau practicile altor website-uri.

Facem de asemenea legătura cu alte website-uri operate de Teva sau companiile afiliate Teva care operează sub politici de confidenţialitate separate. Aţi putea dori să studiaţi politicile de confidenţialitate de pe acele site-uri astfel încât să înţelegeţi cum sunt colectate, folosite şi dezvăluite Datele Personale ale dumneavoastră.

Date Personale pe care le colectăm

Putem colecta Date Personale despre dumneavoastră când utilizați Site-ul nostru. Datele Personale pe care le puteam colecta pe Site-ul nostru, în funcție de serviciile pe care le folosiți, sunt:

  • nume și prenume;
  • adresă de e-mail;
  • adresă (domiciliu/reședință);
  • număr de telefon de contact;
  • adresă IP;
  • ID-ul echipamentului precum şi alte informații colectate prin intermediul cookies

În multe cazuri, dumneavoastră veți furniza direct aceste Date Personale prin transmiterea pe Site prin utilizarea secțiunii Contact, fără a fi condiționată folosirea funcționalităților Site-ului de furnizarea acestora în cadrul secțiunii Contact.

Totodată, comunicările pe care ni le transmiteți în mod benevol pot include și date privind starea de sănătate și date privind viața sexuală, care sunt de asemenea date cu caracter personal și care beneficiază de protecție în acord cu legislația română. Teva ar putea colecta și eventual prelucra aceste date numai în măsura în care dumneavoastră le furnizați și numai în contextul comunicărilor cu sau solicitărilor dumneavoastră.

În plus, Teva ar putea colecta automat informaţii cu privire la website-ul accesat anterior sau pe care urmează să îl accesaţi. Teva colectează de asemenea alte informaţii cu privire la părţile Site-ului pe care le vizitaţi, tipul de browser pe care îl folosiţi şi datele la care accesaţi Site-ul. Totuşi, informaţiile acestea sunt agregate şi nu sunt folosite pentru a vă identifica.

Cum folosim şi transmitem Datele dumneavoastră Personale

Prelucrăm Datele Personale pe care le colectăm, pentru următoarele scopuri:

  • analizarea utilizării Site-ului nostru
  • furnizarea comunicărilor, produselor sau serviciilor pe care le solicitaţi
  • îndeplinirea cerinţelor legale, de reglementare şi de conformitate
  • investigarea oricăror sesizări legate de Site
  • administrarea Site-ului şi furnizarea de servicii pentru clienţi.

Teva apelează la serviciile unor entități externe pentru a ne ajuta cu anumite activități precum găzduirea site-ului, întreținerea acestuia, comunicare. În unele cazuri, aceste entități externe pot primi informațiile dvs. Totuși, Teva va controla și va fi responsabilă în permanență de utilizarea informațiilor dvs.

Putem utiliza informațiile agregate pentru a administra și a îmbunătăți Site-ul, pentru a analiza tendințele și a colecta informații demografice extinse. Teva poate comunica aceste informații agregate către terți (împuterniciți, parteneri contractuali, societăţi din grup, după caz).

Cum stocăm Datele dumneavoastră Personale şi drepturile dumneavoastră

Reţinem toate informațiile pe care le colectăm cu privire la dumneavoastră în considerarea scopurilor de prelucrare listate mai sus şi numai până când ne solicitaţi să modificăm sau să ştergem datele personale care vă aparţin în considerarea drepturilor dumneavoastră conform legii şi numai pentru atât timp cât este permis de legislaţia aplicabilă.

În contextul prelucrării Datelor dumneavoastră Personale de către Teva, aveţi următoarele drepturi:

  • Dreptul de acces la Datele Personale;
  • Dreptul de intervenţie asupra Datelor Personale;
  • Dreptul de opoziţie la prelucrarea Datelor Personale, pentru motive întemeiate şi legitime sau după cum este prevăzut prin lege;
  • Dreptul de a nu fi supus/ă unei decizii individuale cu caracter automat;
  • Dreptul de a vă adresa justiţiei.

Totodată, aveți dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Pentru mai multe detalii legate de modul în care vă puteţi exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactaţi la itsabouttime@tevapharm.com.

Dacă Site-ul permite și dumneavoastră ați optat pentru a primi buletine informative, e-mailuri comerciale sau alte comunicări din partea Teva, a afiliaților noștri sau terților la momentul la care v-ați înregistrat pe Site dar ulterior v-ați răzgândit, vă puteți dezabona, în orice moment și gratuit, prin contactarea noastră la adresa itsabouttime@tevapharm.com.

Securitate

Teva ia măsuri pentru protejarea Datelor dumneavoastră Personale împotriva distrugerii accidentale și împotriva accesului, utilizării, modificării sau dezvăluirii neautorizate precum şi împotriva oricărei alte forme de prelucrare ilegală. Datele sunt transferate în siguranţă prin utilizarea criptării SSL şi sunt stocate pe servere securizate. În plus, aplicăm măsuri suplimentare de protecție a informațiilor inclusiv controale ale accesului, practici stricte şi severe de securitate fizică şi de colectare, stocare și prelucrare a datelor. Cu toate acestea, Internetul este un sistem deschis şi Teva nu poate garanta că terţi nautorizaţi nu vor putea niciodată să înfrângă aceste măsuri sau să folosească Datele Personale pentru scopuri neadecvate.

Transferuri internaţionale

Teva operează la nivel internaţional şi poate transfera o parte din informațiile dumneavoastră în afara țării dumneavoastră, respectiv în Elveția și Israel. Prin transmiterea informaţiilor dumneavoastră pe acest Site, consimţiţi ca astfel de transferuri să aibă loc. Teva va depune eforturi rezonabile pentru a asigura că Datele Personale vor rămâne protejate în mod corespunzător indiferent de statele unde sunt transferate.

Modificări la această Politică de Confidenţialitate

Dacă această Politică de Confidenţialitate se modifică în orice formă, Teva va posta o versiune actualizată a politicii pe această pagină. Consultarea cu regularitate a acestei pagini de către dumneavoastră asigură că sunteţi întotdeauna informaţi cu privire la Datele Personale pe care le colectăm, cu privire la modul în care Teva foloseşte aceste Date şi cu privire la condiţiile în care aceste Date vor fi dezvăluite altor entităţi, după caz.

Cookie-uri și alte tehnologii similare

Utilizarea de cookie-uri pe Site

Teva utilizează cookie-uri pe Site pentru a colecta informații despre dumneavoastră și a vă stoca preferințele dumneavoastră online. Informaţiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal (inclusiv în contextul utilizării cookie-urilor, sunt incluse în Politica de Confidenţialitate. Prin acceptarea utilizării de cookie-uri când vizitaţi şi folosiţi Site-ul Teva, consimţiţi cu privire la prelucrarea Datelor dumneavoastră Personale de către Teva după cum este descris în prezenta Politică, în acest context.

Cookie-urile sunt fişiere text conţinând mici cantităţi de informaţii care sunt descărcate pe echipamentul dumneavoastră când vizitaţi un website. Cookie-urile sunt apoi retransmise pe website când vă întoarceţi pe acesta: acest lucru este util întrucât permite website-ului să recunoască echipamentul dumneavoastră. Pentru a afla mai multe despre cookie-uri, vă rugăm să vizitaţi www.allaboutcookies.org

Teva foloseşte următoarele categorii de cookie-uri pe Site:

Categoria 1: Cookie-uri strict necesar

Aceste cookie-uri sunt esenţiale pentru a vă permite să navigaţi pe Site şi să îi folosiţi carateristicile. Fără aceste cookie-uri, nu pot fi furnizate serviciile pe care le solicitaţi (cum ar fi păstrarea detaliilor dumneavoastră de logare).

Categoria 2: Cookie-uri de performanţă

Aceste cookie-uri colectează informaţii despre cum este utilizat Site-ul nostru de către vizitatori. De exemplu, Teva foloseşte cookie-uri Google Analytics pentru a ne ajuta să înţelegem cum ajung clienţii pe Site, cum navighează pe Site sau folosesc Site-ul şi a evidenţia zonele unde putem îmbunătăţi domenii cum ar fi navigarea, experienţa utilizatorului şi campaniile de marketing. Toate informaţiile pe care le colectează aceste cookie-uri sunt agregate şi prin urmare anonime. Acestea sunt folosite doar pentru a îmbunătăţi funcţionarea Site-ului nostru.

Categoria 3: Cookie-uri de funcţionalitate

Aceste cookie-uri reţin opţiunile pe care le faceţi (cum ar fi opţiunile legate de limbă). Acestea pot fi apoi folosite pentru a vă furniza o experienţă adaptată la opţiunile dumneavoastră şi pentru a face vizitele dumneavoastră pe Site mai personalizate. Informaţiile pe care le colectează aceste cookie-uri pot fi anonimizate şi nu pot urmări activitatea dumneavoastră de navigare pe alte website-uri.

Categoria 4: Cookie-uri pentru social media

Aceste cookie-uri vă permit să împărtăşiţi activitatea dumneavoastră pe Site pe social media cum ar fi Facebook şi Twitter. Aceste cookie-uri nu sunt sub controlul nostru. Vă rugăm să consultaţi politicile de confidenţialitate ale respectivelor canale de social media cu privire la funcţionarea cookie-urilor acestora.

În cazul în care doriţi să ştergeţi oricare cookie-uri care sunt deja pe computer-ul dumneavoastră, vă rugăm să consultaţi zona de ajutor şi asistenţă de pe browser-ul dumneavoastră de Internet pentru instrucţiuni despre cum să localizaţi fişierul sau directorul care stochează cookie-uri.

Informaţii cu privire la ştergerea sau controlul cookie-urilor sunt de asemenea disponibile la www.allaboutcookies.org. Vă rugăm să notaţi că prin ştergerea cookie-urilor noastre (sau dezactivarea cookie-urilor viitoare) nu veţi mai putea accesa anumite zone sau caracteristici ale Site-ului.

Utilizarea de Web Beacons

Unele pagini ale Site-ului şi e-mail-uri pe care le transmitem pot conţine imagini electronice cunoscute sub denumirea de web beacons (uneori cunoscute ca clear gifs) care ne permit să numărăm utilizatorii care au vizitat aceste pagini sau care au citit e-mail-urile noastre. Web beacons colectează numai informaţii limitate care includ numărul unui cookie, ora şi data când a fost vizualizată o pagină şi o descriere a paginii pe care se găseşte web beacon-ul. Aceste beacons nu poartă cu ele date cu caracter personal şi sunt folosite numai pentru a urmări eficacitatea unei campanii specifice.

Informaţii de contact

Dacă aveţi orice întrebări cu privire la această Politică sau la Datele dumneavoastră Personale, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la itsabouttime@tevapharm.com.